Post-Test

1. Scott gave Jeff a URL written on a piece of paper. Select the information which was written on the paper.

    frisby@jeflin.tju.edu
    The Whitehouse has a web site.
    http://tile.net
    Click on the lab coat icon on the JEFFLINE homepage.
    Use Yahoo and click on Regional.
    Percent that answered correctly: 73.9%
    Correct Answer: http://tile.net
2. http://www.olympic.att.com/museum/posters/barcel.html
Given the address above, what would you type to go to the "home page" of this Internet site?
    olympic.at-t.com
    http://www.olympic.att.com
    Olympics.org
    HTTP://WWW.OLYMPICS.edu
    http://www.olympic.att.com/museum/posters/barcel.html
    Percent that answered correctly: 73.9%
    Correct Answer: http://www.olympic.att.com
3. The "go" pull-down menu in Netscape lists:
    bookmarks made during the past session
    urls viewed during an adjustable period of time
    screen titles for items viewed during the current session
    the same screen titles as "history" under the "window" pull-down menu
    c and d are correct
    Percent that answered correctly: 39.1%
    Correct Answer: screen titles for items viewed during the current session
4. Yahoo is:
    a directory of Internet resources
    a search engine for locating Internet resources
    another name for Alta Vista and Info Seek
    both a and b are correct
    a and b and c are correct
    Percent that answered correctly: 39.1%
    Correct Answer: both a and b are correct
5. A most effective method for citing Internet resources includes which of the following elements:
    the URL
    the date on which the information was accessed
    the title of the site or program
    the number of screens
    a, b, and c are correct
    Percent that answered correctly: 47.8%
    Correct Answer: a, b, and c are correct
6. You have the following topics to cover in your Web site:
  • Archives and Special Collections
  • Library Catalogs and Online Databases
  • Library Catalogs and Online Databases - Help
  • New Resources at the Library
  • Reference Works
  • Services and Online Forms for Patrons
  • Staff Directory
Which is the better menu?
    Choice #1

    About the Library and its Policies

    New Resources at the Library
    Services and Online Forms for Patrons
    Staff Directory

    Library Locations

    Archives and Special Collections
    Reference Works

    Electronic Publications: Books and Journals

    Library Catalogs and Online Databases
    Library Catalogs and Online Databases - Help

    Choice #2

    Archives and Special Collections
    Library Catalogs and Online Databases
    Library Catalogs and Online Databases - Help
    New Resources at the Library
    Reference Works
    Services and Online Forms for Patrons
    Staff Directory

    Percent that answered correctly: 65.2%
    Correct Answer: Choice #1
7. Use the following screen to answer question #7:

The Help button would provide information that meets which of the principles?

    Ease of Use
    Demonstration
    Depth
    Simplicty
    c and d
    Percent that answered correctly: 8.6%
    Correct Answer: Demonstration
8. What is the smallest point size that should be used on screen?
    6 pt
    8 pt
    12 pt
    14 pt
    18 pt
    Percent that answered correctly: 82.6%
    Correct Answer: 12 pt
9. Identify which file type you would use to display a logo (black & white or color line art) on your web page.
    pict
    eps
    jpeg
    pcx
    gif
    Percent that answered correctly: 86.3%
    Correct Answer: gif
10. If you are using a background image and a custom text color you do NOT need to choose a background color.
    true
    false
    Percent that answered correctly: 27.2%
    Correct Answer: false
11. Which HTML tag is used to assist indexing programs?
    <META>
    <DEFINE=>
    <SEARCH=>
    <INDEX=>
    <DEFINE_1;>
    Percent that answered correctly: 72.7%
    Correct Answer: <META>
12. Identify the tag below which is used to begin italic style text.
    <TEXT=ITALIC>
    <I>
    <ITALIC>
    <TEXT/I>
    <FORMAT=ITALIC>
    Percent that answered correctly: 68.1%
    Correct Answer: <I>
13. Identify the tag below which ends a link to another document:
    </END>
    </A HREF>
    </A>
    </ANCHOR>
    </LINK>
    Percent that answered correctly: 59%
    Correct Answer: </A>
14. Identify the tag below which is used to link to a sound (named: sound.aif) from the word play:
    <LINK=sound.aif>play</LINK>
    <PLAY=sound.aif>
    <A HREF=play>sound.aif</A>
    <ANCHOR=play><ACTION=sound.aif>
    <A HREF=sound.aif>play</A>
    Percent that answered correctly: 45.4%
    Correct Answer: <A HREF=sound.aif>play</A>
15. Identify the line below which indicate the word 'Teacher' would be used to send a mail message:
    <MAILTO:frisby@jeflin.tju.edu>Teacher</MAILTO>
    <A HREF=MAILTO:frisby@jeflin.tju.edu>Teacher</A>
    <ANCHOR=frisby@jeflin.tju.edu; ACTION=MAILTO>Teacher</A>
    <SEND_MAIL://frisby@jeflin.tju.edu>Teacher</SEND_MAIL>
    <A MAILTO:frisby@jeflin.tju.edu>Teacher</A>
    Percent that answered correctly: 40.9%
    Correct Answer: <A HREF=MAILTO:frisby@jeflin.tju.edu>Teacher</A>
16. Identify the tag below used to center text that is NOT inside of a table:
    <HCENTER>
    <VCENTER>
    <CENTER>
    <TEXT:CENTER>
    <TCENTER>
    Percent that answered correctly: 90.9%
    Correct Answer: <CENTER>
17. Identify the tag below used to declare table cells:
    <TCELL>
    <TC>
    <CELL>
    <TD>
    <TR>
    Percent that answered correctly: 39.1%
    Correct Answer: <TD>
18. Identify the tag below used to change the color of the text within a defined section of the document:
    <FONT COLOR = "#FF0000">
    <COLOR = "#FF0000">
    <BTEXT COLOR = "#FF0000">
    <FCOLOR = "#FF0000">
    <BT COLOR = "#FF0000">
    Percent that answered correctly: 39.1%
    Correct Answer: <FONT COLOR = "#FF0000">
19. Identify the tag below used to change the color of hyperlinks that have already been seen (clicked):
    <BLINKV = "#FF0000">
    <PLINKS = "#FF0000">
    <BODY VLINK = "#FF0000">
    <BODY PLINK = "#FF0000">
    <VLINK = "#FF0000">
    Percent that answered correctly: 22.7%
    Correct Answer: <BODY VLINK = "#FF0000">
20. Identify the tag below used to load an image as the background:
    <BGIMAGE SRC = "image.gif">
    <IMG SRC = "image.gif">
    <BKGROUND = "image.gif">
    <BODY BG = "image.gif">
    <BODY BACKGROUND = "image.gif">
    Percent that answered correctly: 31.8%
    Correct Answer: <BODY BACKGROUND = "image.gif">


Main Menu | Calendar | Faculty Contacts | Learning Objectives | Links to other Sites

Copyright © 1996 Thomas Jefferson University. All Rights Reserved.